Kalender 2021

Prijswinnaars Puzzelgids

De prijswinnaars van de Puzzelgids van De Kronkel zijn bekend:
Nr. 1 Hay en Door Steegs
Op de 2de plaats zijn gelijk geëindigd fam. Mestrom en fam. Verlinden.

Het bestuur heeft inmiddels de prijzen uitgereikt, namelijk een cadeaubon van de lokale bakkers én een feestelijk bosje tulpen.
Prijswinnaars van harte gefeliciteerd en geniet van jullie prijs!

De overige deelnemers verdienen zeker óók een eervolle vermelding voor hun enthousiaste puzzel- en speurwerk;
Familie Assies, Bouten, Claessens, Debbie Aerts, familie Ebisch, Gielen, vd Heuvel, Honings, Jacobs (BJ), Lemmen, Smolders, Teeuwen en Verhaegh (BE).

HET BESTUUR BEDANKT ALLE DEELNEMERS VOOR HUN DEELNAME!

Wij doen ons best om in deze rare tijd af en toe een coronaproof activiteit te organiseren. Hebben jullie tips? Laat maar weten, misschien kunnen we er wat mee.

Het bestuur; Jan, Joke, Maria en Anja.

Stay safe allemaal!

Klik hier voor de antwoorden van de puzzeltocht

Nieuwjaarswensen buurtgenoten

Uitslag van de Kronkel lockdown speurtocht!

Er werd de afgelopen week enthousiast gespeurd naar de voorwerpen die op de foto’s stonden afgebeeld. Er waren makkelijke vragen bij, maar ook een paar moeilijke, toch bleek dat alle deelnemers alles hebben kunnen vinden. De laatste opdracht was de slagzin, wens of gedicht. Dit heeft uiteindelijk de doorslag gegeven in de strijd om de prijzen. We werden hierbij echt verrast door jullie creativiteit en het was dan ook moeilijk om een keuze te maken. Maar het is gelukt en de uitslag staat hieronder:

1ste prijs               (een DOK6 bon t.w.v. 30 euro) is voor familie Kurstjens-Stammen

2de prijs                 (een puzzel van Jan van Haasteren) is voor familie Lemmen-Vissers

3de prijs                (een chocolade-pakket van Rousseau) is voor familie Gielen

Winnaars gefeliciteerd met jullie prijs, we zullen het deze week bij jullie bezorgen.

Bovendien krijgen alle kinderen die hebben meegedaan nog een kleine verrassing in de brievenbus!

Bedankt voor jullie deelname én de mooie reacties op facebook en de antwoordformulieren!

Vergeet-me-nietjes

Beste buurtgenoten,
Alles is anders nu. Er was vandaag helaas geen paasactiviteit voor de kinderen, de lentewandeling gaat niet door en ook de kledingactie wordt uitgesteld tot een nader te bepalen datum.
Maar, we vergeten onze leden niet, daarom hebben alle buurtgenoten dit weekend een vrolijke paasgroet van ons ontvangen.
Voor onze leden hebben we er nog een kleine symbolische attentie bij gedaan in de vorm van een zakje zaadjes "Vergeet-me-nietjes".
We zullen elkaar vast en zeker en hopelijk binnen niet al te lange tijd weer zien bij onze activiteiten en tot die tijd wensen wij iedereen veel sterkte in deze corona-crisis.

We gaan het samen doen!
Fijne Paasdagen!

AVG Privacy wetgeving

Belangrijke mededeling:
Naar aanleiding van de nieuwe wet op de privacy die op 25 mei van kracht is gegaan delen we onze leden het volgende mee:
-Voor onze ledenadministratie vragen wij bij elk nieuw lidmaatschap altijd naar uw naam, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Deze gegevens dienen uitsluitend voor onze eigen ledenadministratie en zullen nooit aan derden worden verstrekt.

-Tijdens activiteiten worden regelmatig foto’s gemaakt , die daarna op onze website en/of facebook worden geplaatst. Wanneer u bezwaar heeft tegen het plaatsen van foto’s waarop u of uw kinderen te zien zijn, dan kunt u dit bij het secretaria

Meer artikelen...