Kalender 2020

Prins Lenn I

En ook de prins van de Nieuwe School woont op de Burg. Janssenring;
Prins Lenn Sprenkels.
Proficiat en unne sjoene vastelaovend allemaol!

Prins Seb en prinses Pleun

Nóg een prinsenpaar op de Burg. Janssenring;
Prins Seb (Ferfers) en prinses Pleun. Heersen dit jaar over basisschool "de Wissel".
Proficiat en unne sjoene vastelaovend same!

Winterwandeling 26 januari 2020

Na de vele lentewandelingen, herfstwandelingen, nu de allereerste winterwandeling van De Kronkel.
We kwamen deze zondagochtend 26 januari met 30 personen (waaronder 2 kinderen) bij elkaar op Oos Veldje.
Om 10.30 uur zijn we gestart met onze wandeling onder een heerlijk zonnetje.
(De hele week was het grijs, maar vandaag was prima weer geregeld) Via de oude waterzuiveringsinstallatie,richting fruitboomgaarden van Kessels, Loo, Vosberg en het enige stukje bos van Panningen, via Nobis naar café Pierke, waar heerlijke erwten- en tomatensoep en stokbrood klaarstond en voor ieder wat lekkers te drinken.
Daarna richting Brandweerkazerne, Vie Curie naar de Scharenweg, achter de sporthal richting Nieuwbouwwijk Piushof weer terug naar onze eigen Kronkel!
Jos en Hay hartelijk dank voor de mooie wandeling met een kijkje op al dat mooie Pannings Sjôen!

• Winterwandeling_2020__1

Nieuwjaarsbijeenkomst 2020

Zondagmiddag genoten van een gezellige opening van het nieuwe jaar.
Waarmee kun je beter beginnen dan met de enige echte Kronkelcake (dank aan Mariet en Door) en aan het eind van de middag was er lekkere soep en broodjes met warm vlees.
Tussendoor ook nog een kleine kwis gedaan, die werd gewonnen door Twan.
Tot de volgende Kronkelactiviteit!

• Nieuwjaar 2020_1

AVG Privacy wetgeving

Belangrijke mededeling:
Naar aanleiding van de nieuwe wet op de privacy die op 25 mei van kracht is gegaan delen we onze leden het volgende mee:
-Voor onze ledenadministratie vragen wij bij elk nieuw lidmaatschap altijd naar uw naam, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Deze gegevens dienen uitsluitend voor onze eigen ledenadministratie en zullen nooit aan derden worden verstrekt.

-Tijdens activiteiten worden regelmatig foto’s gemaakt , die daarna op onze website en/of facebook worden geplaatst. Wanneer u bezwaar heeft tegen het plaatsen van foto’s waarop u of uw kinderen te zien zijn, dan kunt u dit bij het secretaria

Meer artikelen...