Smokkeltocht 26 nov 2022

Wegens succes was zaterdag 26 november de smokkeltocht weer gepland. Alle kinderen werden in groepjes verdeeld en kregen smokkelwaar mee op pad. Onderweg moesten ze wegduiken voor de douane/politie. Alle groepen werden aangehouden, maar wisten toch de meeste smokkelwaar weer terug op "Oos Veldje" te krijgen. Waar afgesloten werd met warme chocomelk en oliebollen. Bedankt organisatie Hilde en Roy

  • Sitn_2022__1

Sinterklaas 26 nov 2022

Ook dit jaar heeft Sinterklaas met zijn pieten onze buurt bezocht. De blije families op de foto spreken voor zich.

  • Sitn_2022__1

Damesactiviteit 2022

Wat een gezellige damesactiviteit hebben we op deze zondagmiddag met elkaar beleefd. We hebben genoten van de ontvangst met koffie/thee en zoetigheid, daarna een groot aanbod van spectaculaire spellen door Toffe Dag bij de Ringoven en een frietje met snack tot besluit. Maar bovenal genoten van elkaar en gezien de grote opkomst (36) was hier ook echt weer eens behoefte aan. Hartelijk dank aan de dames van de organisatie bestaande uit Ellen Gerards, Monique Pronk en Marinka Lemmen.

  • Dames_2022__1

Sint Maarten 11 november 2022

Vrijdag 11 november vierden wij in De Kronkel het feest van Sintermerte! Een mooie stoet van kinderen met lampionnen trok door de straten in onze buurt. Daarna een gezellig samenzijn rond het vuur met uiteraard oliebollen, wafels en chocomel. Complimenten voor alle prachtige lampionnen, maar de prijsjes waren dit keer na een moeilijke keuze voor Lenn Jacobs en Timo Claessens. Maar iedereen kreeg nog een extra snoepzakje mee voor thuis.

Een mooie traditie is weer in stand gehouden met deze activiteit.

Een bedankje is daarom zeker op z'n plaats voor de spontane medewerking van May Verschaeren (mede-organisatie en wafels), Maria en Geert Peeters (gastvrijheid), Twan Bots (vuur), Rudi Versteegen (hout), Tjeu en Truus vd Linden (snoep/zing-adresje), Ton en Antonette Verlinden (snoep/zing-adresje).

BEDANKT ALLEMAAL EN TOT DE VOLGENDE KRONKEL-ACTIVITEIT!

  • StMaarten_2022_1

Herfstwandeling

Zondag 23 oktober zijn we met z'n allen naar Swalmen vertrokken, voor de herfstwandeling. Hier was een mooie tocht uitgezet door Jan en Hay. Langs het riviertje de Swalm, naar cafe 't kesjotje, voor een heerlijk stukje vlaai. Weer lekker gezellig kunnen bijpraten. 

  • herfst_2022__1

Meer artikelen...